Mød besætningen

Martin

Jeg hedder Martin og er 41 år. Det er mig der har kommandoen ombord på Saga. Den ære har jeg fået fordi det er mig, der har mest sejlererfaring (og papirerne i orden). Jeg har sejlet siden jeg var lille. Både i optimistjolle og mine forældres kølbåd, i hvilken der blev tilbragt utallige ferier i de danske farvande. Da jeg blev stor teenager dalede interessen for den slags ferie og sejleriet blev lagt på hylden. Drømmen om at tage på langfart har dog altid ligget i mig og de seneste år er det bare vokset. Derfor er jeg også overordentligt glad for at drømmen nu går i opfyldelse.

Martin er Sagas styrmand og navigatør.

Tine

Jeg hedder Tine og er 49 år gammel. Jeg har uddannelser indenfor naturvidenskabens verden, og holder meget naturens forunderligheder. Jeg har ingen nævneværdig sejlererfaring, men kan godt lide at tage på eventyr, så hvorfor ikke en sejltur til Middelhavet med familien? Jeg har været både over polarcirklen og under ækvator, og da jeg elsker sol og tør varme er Middelhavet en god destination.

Tine er Sagas kommunikationsofficer og fotograf.

Hjalte

Jeg hedder Hjalte og er 16 år gammel. Jeg har lige afsluttet 9. klasse og har nu et sabbatår inden jeg starter i gymnasiet. Mens vi er afsted vil jeg lære noget om sejlads og de lande vi sejler igennem. Ellers bruger jeg meget af min fritid på computer-spil og iPad.

Hjalte er Sagas matros, der giver en hånd hvor det er påkrævet.

Sigrid

Hej, mit navn er Sigrid. Jeg er 13 år gammel. Jeg kan godt lide at være kreativ og at høre musik – og jeg elsker lakrids. Jeg skulle egentlig være startet i 7. klasse på en ny skole, men det kan jeg jo ikke fordi jeg bor på en båd der sejler rundt i Europa. Mens vi er afsted går jeg derfor i 7. klasse i hjemmeskole. Jeg håber at få tid til at lave nogle videoer og skrive om mine oplevelser.

Sigrid er Sagas køkkenhjælp.